Μίνι κρουαζιέρα στα νησάκια των Συβότων - "Πισίνα - Blue Lagoon & Διαπόρι"

Ανακαλύψτε την ασύγκριτη ομορφιά της περιοχής γύρω από τα Σύβοτα, όπου σας περιμένουν τα 3 εξωτικά νησάκια! Το γραφείο μας διοργανώνει καθημερινά ωριαίες κρουαζιέρες με γραφικό καϊκάκι και δίνουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και να απολαύσουν το μπάνιο τους στα κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα νερά στις παραλίες "Πισίνα" γνωστή και ως "Blue Lagoon" και "Διαπόρι".


Παξοί - Αντίπαξοι

Ελάτε μαζί μας για μια μοναδική εμπειρία με μια εκδρομή-κρουαζιέρα στους Παξούς και τους Αντίπαξους. Ξεκινώντας το πρωί από το λιμάνι των Συβότων θα επισκεφθούμε τη Λάκκα, ένα φυσικό λιμάνι στο βόρειο τμήμα των Παξών. Κάνοντας το γύρο του νησιού, θα συναντήσουμε την απόλυτη αρχιτεκτονική της φύσης! Φυσικές σπηλιές και απόκρυμνες πλαγιές δένουν αρμονικά με τις μικρές ακτές και το γαλάζιο της θάλασσας.


Πάργα

Η Πάργα, αποτελεί ένα ειδυλλιακό θέρετρο που βρίσκεται μεταξύ της παραθαλάσσιας περιοχής Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας και συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα. Ένα από τα πιο γραφικά και κοσμοπολίτικα σημεία της βόρειοδυτικής Ελλάδας, η πανέμορφη Πάργα σας προκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τη μακραίωνη ιστορία της, τις ποικίλες φυσικές ομορφιές της και τη φιλοξενία των κατοίκων της.


Μετέωρα

Τύπος: Εκδρομή μιας ημέρας - Χιλιόμετρα: 238

Τα Μετέωρα είναι ένα σύμπλεγμα από τεράστιους σκοτεινόχρωμους βράχους που υψώνονται έξω από την Καλαμπάκα, κοντά στα πρώτα υψώματα της Πίνδου και των Χασίων.

Τα μοναστήρια των Μετεώρων, που είναι χτισμένα στις κορυφές κάποιων από τους βράχους είναι σήμερα το δεύτερο πλέον σημαντικό μοναστικό συγκρότημα στην Ελλάδα, ύστερα από το Άγιο Όρος. Από τα τριάντα που υπήρξαν ιστορικά, σήμερα λειτουργούν μόνο έξι και τα οποία από το 1988 περιλαμβάνονται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.


Νεκρομαντείο

Κοντά στη θάλασσα ήταν η Αχερουσία λίμνη και το Νεκρομαντείο του Αχέροντα, όταν ο Οδυσσέας κατέβηκε στον Αδη για να συναντήσει τους νεκρούς συγγενείς και φίλους του.

Νεότερες αρχαιολογικές έρευνες επαληθεύουν την εικόνα που είχε ο Ομηρος για την τοπογραφία της περιοχής όταν περιέγραφε στην «Οδύσσεια» τη σκηνή κατάβασης του ήρωα στον κάτω κόσμο.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: (+30) 26650 93411
Email: aquariustravel.gr@gmail.com
Σύβοτα
46 100 Θεσπρωτία
Ελλάδα
Χάρτης Συβότων
Ο Καιρός Στα Σύβοτα
°C %
Σύβοτα Κάμερα 1 & 2
Σύβοτα Κάμερα Σύβοτα Κάμερα
Σύβοτα - Video
Copyright © 2010 - 2024 Aquarius Travel