Villa Luna  

Το Villa Luna βρίσκεται σε μια ήσυχη και καταπράσινη πλαγιά, με εκπληκτική θέα στην ακτογραμμή. Στο εσωτερικό, η μοντέρνα ιδιοκτησία είναι φωτεινή και ευάερη, τα μεγάλα παράθυρα βοηθούν τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.


Η βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων διαθέτει σαλόνι και τραπεζαρία με ενιαία διαρρύθμιση και εντοιχισμένη κουζίνα με σύγχρονες συσκευές, ενώ διαθέτει επίσης κλιματισμό και Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Περπατώντας μέσα από την ιδιοκτησία, είναι σαφές ότι το στυλ έχει μελετηθεί προσεκτικά, το σύγχρονο εσωτερικό ενισχύεται με πινελιές της φύσης και Ιταλικούς τόνους.

Ο εξωτερικός χώρος θα σας συναρπάσει! Η μεγάλη, ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης και το τζακούζι είναι το ιδανικό μέρος για κολύμπι, θαυμάζοντας τη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Υπάρχει μια σκεπαστή τραπεζαρία εξωτερικού χώρου με ενσωματωμένο μπάρμπεκιου, με άνετα έπιπλα και στη σκιά, είναι ένας υπέροχος χώρος για να χαλαρώσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η βίλα επωφελείται από το να βρίσκεται κοντά στο δικό της αποκλειστικό ξενοδοχείο θέρετρο, το Domotel Agios Nikolaos και, ως εκ τούτου, διαθέτει πλήρη υπηρεσία θυρωρείου. Για τους επισκέπτες που θέλουν να εξερευνήσουν την περιοχή, η όμορφη παραθαλάσσια πόλη των Συβότων είναι κοντά, ενώ η ιδιωτική του παραλία βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη βίλα.

Έξτρα Υπηρεσίες:

- Μαγειρική / τροφοδοσία

- Καθαριότητα / επιπλέον καθαρισμός

- Τοπικές ημερήσιες εκδρομές ή εκδρομές

- Παραλαβή από / προς το αεροδρόμιο

- Υπηρεσία φύλαξης παιδιών

- Ποτό καλωσορίσματος / προγεμισμένο ψυγείο

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ: (+30) 26650 93411
Email: aquariustravel.gr@gmail.com
Σύβοτα
46 100 Θεσπρωτία
Ελλάδα
Χάρτης Συβότων
Ο Καιρός Στα Σύβοτα
°C %
Σύβοτα Κάμερα 1 & 2
Σύβοτα Κάμερα Σύβοτα Κάμερα
Σύβοτα - Video
Copyright © 2010 - 2024 Aquarius Travel